Kiki Vleeschouwers
Kiki Vleeschouwers
Dierenarts
Cardiologie, Acupunctuur

Dr Vleeschouwers is mede-oprichter van dierenkliniek VvD en zet zich al sinds 1987 in om klanten en patiënten zo goed mogelijk te helpen. Ze verzorgt mee de consultaties en u kunt specifiek bij haar terecht voor cardiologie (hartproblemen) en acupunctuur. Ze behaalde haar certificaat voor acupunctuur aan de ‘International Veterinary Acupuncture Society’ (IVAS), na een 2-jarige opleiding in 1997.

Doorheen de jaren heeft ze tal van artikels geschreven voor verschillende tijdschriften (Libelle, Flair, Woef, Gazet van Antwerpen,…), verleende haar medewerking aan het televisieprogramma ‘dierenkliniek’ en schreef zelfs een paar boeken. In haar vrije tijd geniet ze van haar drie zonen, twee katten en twee landschildpadden. Ontspannen kan ze tijdens het diepzeeduiken en yoga.

Brecht Debaes
Brecht Debaes
Dierenarts
Chirurgie, Opthalmologie

Dr Debaes studeerde af als dierenarts gezelschapsdieren in 2005 en startte in dierenkliniek VvD in 2006. In 2019 werd hij mee zaakvoeder. Hij is erg geïnteresseerd in oftalmologie (oogproblemen), waar hij een uitgebreide opleiding voor volgde aan de Europese school (European school for advanced veterinary studies), maar zijn hart ligt toch absoluut in de chirurgie. Ook hiervoor volgde hij tal van opleiding (onder andere een 4-jarige opleiding van de ESAVS) en congressen. In VvD is hij dan ook meestal te vinden in de operatiekamer.

In zijn vrije tijd geniet hij van een motoritje en van wandelen met zijn Australian shepherd, Blue en Beauceron, Vonkje. 

Katrien Verhoeven
Katrien Verhoeven
Dierenarts
Inwendige problemen

Dr Verhoeven studeerde af in 2006 en startte haar loopbaan bij VvD in 2012. In 2014 werd ze mee zaakvoerder. Ze staat in voor de gewone consultaties en is vooral geïnteresseerd in inwendige geneeskunde. Hiervoor volgde ze tal van opleidingen (onder andere aan de Europese school (ESAVS)) en congressen en legt zich nu vooral toe op patiënten met inwendige problemen.

In haar vrije tijd kan ze genieten van een goed boek, een uitstapje in de natuur en ook reizen is één van haar passies.

Lissa Lambrecht
Lissa Lambrecht
Dierenarts
Dermatologie

Dr Lambrecht studeerde af in 2003 en startte in 2007 in dierenkliniek VvD. Haar interesses liggen ongetwijfeld in de dermatologie (huidproblemen). Ze volgde hiervoor een 3-jarige opleiding aan de ESAVS, volgde tal van (Europese) congressen en is actief lid van de vakgroep dermatologie. na een tweejarige studie behaalde ze het certificate aan de royal college veterinary surgeons (RCVS), universiteit van Liverpool.

Ze is zich ook gaan verdiepen in het titeren van honden (afweerstoffen meten om gerichter te kunnen vaccineren) omdat ze zag dat dit heel veel voordelen had voor honden met een allergie of andere immuun gemedieerde aandoening en is hiervoor het aanspreekpunt binnen VvD.

Haar vrije tijd brengt ze graag door in haar gezellig kattenpension (kattenhotel Wonderland) en met haar honden Blue (een Australian shepherd) en Vonkje (een Beauceron).

Yasmine Van Akeleyen
Yasmine Van Akeleyen
Dierenarts
Echografie, Chirurgie

Dr Van Akeleyen studeerde in 2014 af en startte in 2016 in VvD. Haar interesses zijn zeer breed en ze is dan ook te vinden in de consultatieruimte, de operatiekamer en de echografieruimte. Haar bijzondere interesse is toch wel echografie en hiervoor volgde ze verschillende bijscholingen; de echografie-opleiding van Neoanimalia (introductie en didactisch parcours), de echografiereeks aan de Ugent en een reeks over echobegeleide puncties  in dap Clos Fleuri.

In haar vrije tijd staan dieren opnieuw op de eerste plaats. Ze kan zich helemaal ontspannen als ze te paard het bos in trekt met haar lieve hond Pie aan haar zijde.

Jody Van Der Beek
Jody Van Der Beek
Dierenarts
Consultaties, Chirurgie

Dr van der Beek studeerde af in 2018 en startte haar carrière met een internship bij dierenkliniek Randstad in Borsbeek. Hier deed ze veel ervaring en kon ze van alle disciplines proeven. In 2020 werd ze vaste dierenarts in dierenkliniek VvD en zal er zich inzetten voor klanten en patiënten tijdens de consultaties. Maar ook in de operatiekamer voelt ze zich op haar gemak. Ze is vooral geïnteresseerd in oncologie (kanker bij dieren) en zal zich hierin verder verdiepen.

Haar vrije tijd besteedt ze het liefst met vrienden.

Marine Waterkeyn
Marine Waterkeyn
Dierenarts
Consultaties

Dr Waterkeyn studeerde af in 2019 en volgde, tijdens haar studies, stage in dierenkliniek VvD. Ze toonde zich als een gemotiveerde, empathische en goeie dierenarts en er werd besloten om haar een vaste plek te geven binnen VvD. Ze helpt u graag verder tijdens de consultaties.

Haar andere grote passie is reizen. Zo heeft ze al stages gelopen in Afrika en bestaan haar reisfoto’s voornamelijk uit schattige viervoeters. Momenteel heeft ze jammer genoeg geen huisdieren, maar dit zal snel veranderen eens ze intrekt in een eigen vaste stekje met tuin.

Jenthe Kwik
Jenthe Kwik
Dierenarts
Consultaties

Dierenarts Jenthe Kwik studeerde af in 2019 als dierenarts gezelschapsdieren en startte haar carrière met een intens internship in een andere Antwerpse dierenkliniek. Haar passie ligt vooral bij de interne geneeskunde, maar ook voor jullie konijnen en knaagdieren zet ze zich graag in. Aangezien ze een cursus gedragstherapie voor honden volgde, kan ze jullie daar ook in adviseren. In haar vrije tijd wandelt ze graag met haar border collie Cooper, spreek ze af met vrienden en doet ze aan Yoga.

Lukasz Branica
Lukasz Branica
Dierenarts
Cardiologie

Dr Branica studeerde af in 2016 en startte in 2019 in VvD. Hij heeft jaren gewerkt in een dierenkliniek in Limburg waar hij kennismaakte met verschillende disciplines binnen de diergeneeskunde. Nadat hij een brede basis had opgebouwd in de eerstelijnsdiergeneeskunde, heeft hij zich toegelegd op interne geneeskunde en – zijn grootste professionele passie – cardiologie. Momenteel werkt hij aan een ESAVS Cardiology Certificate en volgt talrijke bijscholingen om dieren met hartproblemen zo goed mogelijk te helpen. In VvD staat hij dan ook in voor de behandelilng van de patiëntjes met hart- en longproblemen.

Hij is de trotse eigenaar van een kat en hoopt binnenkort ook een hond te kunnen adopteren.

Alexandra De Decker
Alexandra De Decker
Dierenarts-assistent
Puppybegeleiding

Alexandra werkt in VvD sinds 2003. Je kan haar vinden aan de balie, in de hospitalisatie en de operatiezaal. Ze is bijzonder geïnteresseerd in hondengedrag en ze volgde hiervoor dan ook tal van cursussen. U kan met haar een afspraak maken voor de begeleiding van uw pup. Ze helpt u met veel plezier om zonder kleerscheuren doorheen het eerste levensjaar te komen en antwoord op al uw vragen.

Thuis heeft ze haar handen vol met haar honden Maurice (een Cane Corso), Mila (een fox-kruising), 3 katten, 2 konijnen, een haan en 3 kippen. En voor de volledigheid, 3 schatten van kinderen.

Ellen Meysmans
Ellen Meysmans
Dierenarts-assistent
Kattengedrag

Ellen werkt sinds 2011 in dierenkliniek VvD. De balie, hospitalisatie en operatiekamer zijn haar natuurlijke habitat. Daarnaast heeft ze zich ook verdiept in kattengedrag en behaalde ze in 2017 het Felinova Cat Coach diploma. Klanten met katten met een probleemgedrag kunnen bij haar een afspraak maken voor advies. Dit kan gaan over introductie tussen katten en/of andere huisdieren, verantwoord spelgedrag en speelmateriaal, verrijking, jachtgedrag, onzindelijkheid,….

Ze is uitbater van een klein kattenpension (kattenpension Purr Nature) en heeft zelf twee katten (René en Kroket) en twee kleine kinderen waar ze zoveel mogelijk van probeert te genieten.

Isabelle Joostens
Isabelle Joostens
Dierenarts-assistent

Isabelle werkt sinds 2018 in VvD en vervult er meerdere taken. Ze is te vinden aan de balie en helpt de dierenartsen, waar nodig.

In haar vrije tijd gaat ze joggen, fietsen en hockeyen of waagt ze zich aan een culinair of muzikaal experiment. Voor vakanties trekt ze gewoonlijk de natuur in, zo kan ze haar batterijen weer helemaal opladen.

Jasmien Suykerbuyk
Jasmien Suykerbuyk
Dierenarts-assistent

Jasmien maakt deel uit van het VvD-team sinds 2020. Ze deed reeds ervaring op bij een aantal andere praktijken en zal zich nu ten volle inzetten voor de klanten en patiënten van VvD. Jullie kunnen haar ontmoeten aan de balie en ze helpt ook mee in de operatiekamer en hospitalisatie.

Reizen is haar tweede grote passie. De natuur, nieuwe culturen en nieuwe dieren gaan ontdekken, vindt ze zalig. Ze brengt geregeld tijd door in de klimzaal en ze heeft 3 katten.